dinsdag 28 oktober 2014

Wetmarket

Oktober 2014

Even een kort berichtje met veel kleurige foto's!
Goedkoop boodschappen doen in Singapore bestaat niet, maar om toch enigszins op de kleintjes te letten besloten we om in het vervolg vlees, vis, groente en fruit op de wetmarket te gaan kopen. Niet alleen omdat het goedkoper is, maar ook omdat het leuk is om daar rond te lopen en omdat alles veel mooier en verser is dan in de supermarkt.

Eerst zijn Erik-Jan en ik op een zaterdagochtend samen naar Tekka (Little India) geweest en met Angeline ben ik ook naar Ang Moh Kio geweest. Een tijdje later ook nog naar Bukit Timah.
Ik moet zeggen dat het wel even wennen was, want er hangen allerlei geurtjes zoals je begrijpt en je moet op slippers komen, want door al het smeltende ijs is de vloer helemaal nat. Nu begrijp ik waar de naam Wetmarket vandaan komt! Maar je kijkt hier je ogen uit! Z mooi om te zien en je mag alles aanraken om te voelen of te ruiken voordat je besluit wat je gaat kopen. Bij elke kraam hangt een emmertje water waar je je handen kunt wassen. We zijn nu helemaal verslingerd aan het boodschappen doen bij de wetmarket! En natuurlijk zit er bij elke wetmarket ook een foodcourt waar je even lekker wat kunt gaan eten! Hier onder wat foto's om een indruk te krijgen van de Wetmarket.

Op weg naar de wetmarket in Little India
 



Tekka



















Met Angeline moest er natuurlijk weer gelunched worden!


tempel in Little India