dinsdag 24 juni 2014

Afscheidsfeestjes (Tot Ziens-feestjes!)



19-23 juni.
Erik-Jan is afgelopen zondag al weer voor 14 dagen naar Singapore vertrokken om ingewerkt te worden in zijn nieuwe functie. Voordat de zomervakantie gaat beginnen en iedereen op vakantie is, wilden we daarom graag nog een keer flink feestvieren met de Raad van 11 van de Othmarridders, familie en al onze vrienden. En dat is gelukt, het was een knalfeest. Wat hebben we toch veel lieve mensen om ons heen. We hebben echt genoten. Het was een feestje met een lach en een traan, omdat we de meeste mensen een hele tijd niet meer zullen zien.
Maar het voelde zo goed om te weten dat zo veel mensen met ons meeleven, alsof we naar Singapore "gedragen" worden! Lieve mensen, heel erg bedankt allemaal! en wat zijn we verwend met allemaal leuke holland-pakketten, foto's en andere leuke attenties!
Amélie schreef op de dag van het feestje geheel eigenhandig deze tekst:
 De komende tijd staat in het teken van afscheids(/tot ziens-)etentjes en bezoekjes, want we willen iedereen die ons lief is toch heel graag nog even zien en spreken voordat we aan ons grote avontuur gaan beginnen.

Ook de kinderen moeten afscheid nemen van hun vriendjes, ik zie er nu al tegenop!
Toch hebben ook de kinderen heel veel zin om naar Singapore te gaan, hoewel zij zich hiervan natuurlijk onmogelijk echt een voorstelling kunnen maken!

Erik-Jan heeft in Singapore inmiddels weer een andere woning bekeken en Zoe is nu voor ons aan het onderhandelen. Fingers crossed!

En nu moet ik dan toch echt gaan beginnen met opruimen, weggooien, dozen inpakken van hetgeen in de opslag moet, abonnementen opzeggen en een heleboel dingen regelen! Er is nog zo veel te doen, dat ik er tegen op zie! Ik krijg van een heleboel mensen hulp aangeboden, dat is zo lief, maar dit is toch echt iets dat ik alleen zelf kan doen.
Morgen weer een dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

je kunt hier een reactie achterlaten