maandag 4 augustus 2014

Verhuizing

De laatste weken thuis stonden in het teken van de grote verhuizing. Ons huis wordt verhuurd en dient dus leeg te worden opgeleverd. Omdat we in Singapore kleiner gaan wonen, kunnen we niet alles meenemen. Alles wat in huis is dient dus gesorteerd te worden: gaat mee, gaat in de opslag of voorgoed afscheid van nemen (weggeven of weggooien). Dat is nog best een hele klus. Het eenvoudigste is nog om aan te geven wat er allemaal mee moet. Deze goederen en meubels worden ook allemaal door het verhuisbedrijf ingepakt en in de container gezet. Alle overige zaken in ons huis zullen we zelf moeten verplaatsen.
Natuurlijk staat deze periode ook in het teken van de vele afscheidsborrels, etentjes, speelafspraken en voor "de laatste keer ...." (vul maar in, naar de kapper, naar de dokter, met een vriendje spelen, naar het zwembad).

Eindelijk is het dan zover. Woensdag 23 juli komt het team van Grijpma UTS uit Enschede namens Voerman Verhuizingen. Ik ben opgelucht dat ze er zijn. Mijn taak zit er op, ik ben klaar. alles wat niet mee gaat is al het huis uit. Alles in huis is opgeruimd en alles wat er nu nog aanwezig is gaat mee naar Singapore en wordt door het verhuisteam ingepakt. de laatste weken had ik een nieuwe baan: Head Moving. Dit was een fulltime job! Het verhuisteam is 2 dagen bezig om alles in te pakken en de derde dag arriveert de container vanuit Rotterdam. Wij kamperen inmiddels in eigen huis, want alles is ingepakt. Wat een raar idee. Ik durf niet te kijken naar het inladen. er is een soort loopbrug gebouwd van onze voordeur naar de container en het is glad want het regent. Ik ga gezellig even bij onze buren zitten. In een mum van tijd zit alles in de container, er is zelfs nog ruimte over. Onze gehele inboedel, de fietsen, de kinderzitjes, alles zit in die container. En ons huis is helemaal leeg!
alles zit in dozen
de container arriveert
UTS Grijpma (namens Voerman)
Een lege container van 40 voet
Alles zit er in! En de container zit nog niet helemaal vol!
Het verhuisteam schreef nog een leuke boodschap: Good luck in Singapore! Ootmarsum Holland 23 C with rain.
Karel, Mark, DaniƩl en Gezim
 
En daar vertrekt de container met daarin ons hele hebben en houden, tot over 6 weken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

je kunt hier een reactie achterlaten