maandag 4 augustus 2014

Laatste week in Ootmarsum!

25 juli 2014
Nadat de container is vertrokken sluiten we met een brok in onze keel de deur van onze woning. Tot over 3 jaar, fijn huis! Wij gaan deze laatste week in Nederland doorbrengen in de caravan van opa Jan en Omalou op Camping de Witte Berg in Ootmarsum. Het begint met wat regen, maar gelukkig klaart het al snel op en de temperaturen zijn goed. De kinderen kunnen heerlijk zwemmen in de zwemvijver en tot 's avonds laat rondstruinen over de camping. De meeste tijd brengen ze door bij de konijnen op de kinderboerderij. Natuurlijk komen alle vriendjes nog even langs om te spelen, te logeren of gedag te zeggen. We eten in het campingrestaurant of bij onze ouders. Er wordt, behalve het ontbijt, niet meer door ons gekookt! Het afscheid nemen komt nu toch wel erg dicht bij. Hoeveel zin we ook hebben om naar Singapore te gaan, we hebben toch een knoop in onze maag als we denken dat we van al onze lieve familie en vrienden afscheid zullen moeten nemen. Natuurlijk vloeien er ook heel wat traantjes en zijn er vele omhelzingen. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het feit dat ze meerdere keren per dag door iedereen worden vastgepakt en geknuffeld. En dan echt de voorlopig allerlaatste keer eten met onze vrienden, de allerlaatste keer eten bij mijn broer en zijn gezin, de allerlaatste keer eten bij onze ouders....

31 juli 2014
En dan de dag van vertrek. We hebben niet echt goed geslapen. We pakken onze spullen uit de caravan. Nog een laatste keer naar ons huis om de tassen nog even goed in te pakken en alles in de huurauto te zetten. Dat valt nog niet mee. De auto zit stampvol! Om 12 uur hebben we een afscheidslunch met onze familie bij opa Ben en Omalie in de tuin. We proosten met een glas champagne. En dan is het echt zover: we gaan! Nu moeten we echt afscheid nemen en de tranen vloeien rijkelijk. Met een brok in de keel en een knoop in onze maag rijden we de straat uit. De opa's en oma's zwaaien ons uit. Amelie begint heel hard te huilen...... we zwaaien nog 1 keer en dan rijden we de bocht om. Naar Schiphol.
Op Schiphol wachten Margriet, Guusje, Yfke en Olette ons op. We drinken samen nog wat en dan waaien zij ons uit. Daar gaan we dan! Het avontuur tegemoet in Singapore!

Onze lieve nichtjes


Op de camping

Met Mariëlle & Anne-Marie

De laatste keer samen spelen

vriendjes



de 3 musketiers


Afscheid van vriendjes

Onderweg naar Schiphol

Met Olette en Margriet op Schiphol

IAmsterdam met Amélie, Ole, Guusje en Yfke


Daar gaan we dan! Tot ziens!


In het vliegtuig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

je kunt hier een reactie achterlaten