dinsdag 5 augustus 2014

Bukit Timah Nature Reserve


Zondag 3 augustus 2014 (Derde dag in Singapore)

Vandaag gaan we met onze tijdelijke auto (een Mercedes, Erik-Jan blij) een tochtje maken.
Eerst zijn we naar ons huis in Trevose Park gereden. We kunnen ons huis nog niet in, maar we konden het huis van de buitenkant aan de kinderen laten zien, ze hadden echter meer belangstelling voor het zwembad.
We gaan op weg naar Bukit Timah Nature Reserve, een oerwoud midden in Singapore. Maar eerst is het tijd om te lunchen bij de Thai. De kinderen eten voor het eerst fried rice (gebakken rijst met ei). Dat smaakt goed, alleen een beetje flauw, er kan wel wat zou over. Ze pakken het zoutvaatje van tafel en doen de inhoud over de rijst. Bleh! Blijkt het geen zout maar suiker te zijn! En het was gedaan met de eetlust….
Vervolgens naar Bukit Timah Nature Reserve. Het is een erg warme dag vandaag. We wandelen heel rustig de heuvel op naar boven. We zien apen en eekhoorns, ze waren zo snel dat we ze bijna niet op de foto kregen. Het was een behoorlijke klim en erg warm, het zweet liep van ons gezicht. Gelukkig hadden we water bij ons.We gingen over steile klim- en klauterpaadjes.
Bij thuiskomst in het hotel konden we wel een verfrissende duik gebruiken, dus op naar het zwembad in het hotel.
Daarna hebben we gegeten in de Arabische wijk, hier was in tegenstelling tot andere dagen, niet veel te doen op zondagavond, toch waren er nog een paar leuke etablissementen open. Wij hebben gegeten bij OM, een Indisch restaurantje. De kinderen wilden graag Pizza en wij aten een zeer pittige pasta. En natuurlijk een Aardbei Lassi en een Mojito (OMito).


Ole speelt met zijn Lego en Amelie is in slaap gevallen

Onze tijdelijke auto

Eten bij de Thai

Fried Rice met zout......ehm suiker!

Bukit Timah Nature Reserve






Aapjes


Aardbei Lassi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

je kunt hier een reactie achterlaten