maandag 15 december 2014

Formula 1, Zwem4daagse, Mana Mana Beach Club en Mac Ritchie

Helaas moet ik bekennen dat ik een beetje achter loop met het schrijven van deze blog, maar dat hadden jullie vast al in de gaten. Hierbij beloof ik beterschap!

Zaterdag 20 september 2014

Formula 1

Dit weekend is de Formula 1 van Singapore. Eigenlijk zouden Erik-Jan en Jasper gaan met Ole en Thomas, maar toen Willemijn en ik hoorden dat Robbie Williams ook zou komen optreden, wilden wij natuurlijk ook mee! Dat wil zeggen, de heren vertrokken al aan het eind van de middag met de jongens om ook naar de trainingen te kunnen kijken en de dames haakten later aan.
Wat een evenement. We hadden verwacht dat het er hier in Singapore allemaal streng en strikt aan toe zou gaan, maar integendeel. Uiteraard was alles heel strak georganiseerd en zag alles er piekfijn uit, maar er hing ook een gezellige festivals-feer. Op het circuit werd hard gereden en oordoppen waren geen overbodige luxe. Gelukkig kon je overal overlevingspakketten kopen voor $2, met daarin een flesje water, oordoppen en een regenponcho. De wagens flitsten aan ons voorbij, ze gingen zo hard dat we ze nauwelijks zagen, horen kon je ze daarentegen des te beter! Wat een mooi evenement om mee te maken. De wagens reden niet over een circuit maar gewoon over de bestaande wegen in het centrum van Singapore. Pas geleden reden we hier zelf ook nog! Na het racen was er een avondvullend programma, een soort Cirque du soleil-achtige optredens en daarna de uitsmijter: Robbie Williams! De jongens werden al een beetje moe, het was al laat en ze wilden graag 1 liedje van Robbie Williams zien. Net op het moment dat de heren besloten om naar huis te gaan kwam er een tropische bui. Poncho's aan dus! Bij regen is het heel erg lastig om een taxi te krijgen in Singapore en dat wordt nog veel lastiger als een evenement zoals de Formula 1 is. Good luck guys...

Kim en Els waren er ook, en Willemijn en ik, de vier dames trotseerden uiteraard de tropische bui voor Robbie. En het regende zal ik je vertellen en het hield ook niet op! Maar dat mocht de pret niet drukken. Robbie Williams stond op een spekglad podium zonder afdak, dus hij was zeker zo kletsnat als wij. Wat erg jammer was, dat Robbie niet echt danspasjes kon doen vanwege de regen, daarvoor was het te glad. Maar het was echt een waanzinnig optreden en ondanks de regen hebben we genoten!
Na afloop hoefde je niet te rekenen op een taxi naar huis, duizenden andere mensen waren ook op zoek naar een taxi en het regende nog steeds! Dan maar lopend de stad in en daar nog gezellig drankjes gedronken. Diep in de nacht werd het al stiller op straat en slaagden we er in om een taxi te vinden.

onze tickets voor de Formula 1


Ole is trots dat hij mee mag naar de Formula 1
Thomas, Willemijn, Merle, Jasper, Ole en Erik-Jan

Ole en Thomas


De jongens zijn onder de indruk van de voorbijrazende bolides


De dames! Willemijn, Merle, Kim en Els


picknick! Oftewel avondeten!
Cirque du soleil-achtige optredens, prachtig!




Ole en mama

Ole weet al hoe hij volgend jaar verkleed wil gaan met carnaval!
Tropische bui tijdens optreden van Robbie Williams, poncho aan!



Voor wie zich afvraagt waar Amelie is? Zij logeerde gezellig bij
Maartje en Charlotte en bleef bij de oppas van Willemijn


Zwemvierdaagse (4-day swimming event op de Hollandse Club)
Helaas mocht Ole vanwege zijn gebroken pink niet zwemmen,maar Amelie heeft meegedaan aan de zwemvierdaagse op de Hollandse Club!


Thomas op het startblok, Amelie is de derde in de rij

Daar gaat ze dan! Klaar voor de start

plons!

Ole moedigt zijn zusje aan vanaf de kant

Zo dat zit er op! Snel gedaan hoor!



Helemaal trots!

Avondje uit

Avondje uit met Jasper en Willemijn (bij Kudeta Marina Bay Sands)











Even lachen! Er is hier een heuse misdaad gepleegd
en dat in het keurige Singapore!

1 oktober 2014 Erik-Jan jarig, samen uit eten bij l'entrecote

WEEKEND!!!! Mana Mana Beach Club

Vrijdagmiddag en dat betekent Weekend! Willemijn en ik gingen al vast met de kinderen naar Mana Mana Beach Club aan East Coast, Jasper en Erik-Jan kwamen hier ook na hun werk. Met de voetjes in het zand, drankje drinken en lekker eten samen. De kinderen vermaakten zich uitstekend in zee en op het strand. We zijn gebleven tot de zon al lang onder was. Superavond!










Mac Ritchie Reservoir

Behalve uitgaan, uit eten en naar het strand gaan, kun je ook nog mooi wandelen hier. Dit weekend gaan we een wandeling maken bij Mac Ritchie. We waren speciaal vroeg opgestaan, bergschoenen aan en flessen water mee. We gingen de Canopie walk doen, oftewel de treetop-walk, door de toppen van de bomen.
En ook al waren we vroeg, het zou zwaar worden, want het was al erg warm! Het was af en toe wel afzien en met wat gemopper maar achteraf was het tochheel leuk dat we het gedaan hebben. Toch?


















Af en toe even uitrusten in de schaduw en veel water drinken









Is het nog ver?





apen gezien!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

je kunt hier een reactie achterlaten